måndag 30 november 2009

Ja ja ...

Try JibJab Sendables® eCards today!

söndag 22 november 2009

Flygfärdig


... blev jag nu i nya datorn. Har installerat Flightsimulator och testflygit med alla inställningar på MAX !!! Jag blev tvungen att byta joystick, för det finns ingen kontakt för mina gamla pedaler och sticka på den nya PC'n. Allt går ju numer som fröken vet, med USB. Inhandlade en av de bästa joysarna på marknaden och har kombinerat denna med min Logitech ratt och pedaler. Fick sitta i 3 timmar och adressera knapparna på det hela, men det var det värt. Återstår bara några finjusteringar för att få rätt känsla på Axisarna. Klicka på bilden för en förstoring av underverket !

torsdag 19 november 2009

Personalfest


Jag och restaurangmanager Gabriella har jobbat
tilsammans på både Los Fogones och La Karina


Jag har länge klagat på personalpolitiken på de platser vi har arbetet på på Tenerife. Många företagare har ingen utbildning alls och tror att man kan ha anställda under "slavvilkor". På senare år har flera servitör och hotellpersonal utbildningar startat, med ökad insikt i både kundservice och personalvård. Personalen där vi jobbar nu, har väldigt god sammanhållning och när vår köksa fyllde jämna år i veckan, ordnade de anställda en brakfest för henne med Chippebdalestrippare och tårta på diskoteket Liquid i Playa de Las Americas. Det var kul ett få umgås med mina medarbetare privat. Man hinner inte normalt föra ett avslappnat samtal på jobbet eftersom vi är ett populärt ställe med stort kundflöde.

.

tisdag 17 november 2009

Amejjsing ...


Jag hörde ett svagt droppande på mitt fönster mitt i strålande solskensväder och tänkte att det kan ju inte vara regn. Gick upp och kollade ... och visst. Det regnade litet grann. När jag åtevände till datorn, fick jag se att min vädergadjet också visade regn. Vidundrens tid är ....

Jysst så ...


onsdag 11 november 2009

Nya burken


... på plats och igång. Otroligt vilken tyst dator trots två fläktar. Den hörs knappt, men många kablar blir det ju ...
LG DVDRW 22X SATA BLACK BULK LS RETAIL  
WD CAVIAR BLACK 500GB SATA2 7200RPM 32MB
NEXUS PSU 500W 12CM ATX12V2.2 80+ CAB.MA
AMD ATHLON II X2 245 AM3 BOX
MSI AM2+ AMD790X DDR2 SATA2 GBLAN 8CH
Win XP PRO OEM ENG
MSI HD4350 PCIE 512M VGA+DVI+HDMI SILENT
2GB 800MHZ DDR2 NON-ECC CL5 DIMM
2GB 800MHZ DDR2 NON-ECC CL5 DIMM