måndag 29 september 2008


Fredag kväll 26/9
Det svalkande tunna kvällsmolntäcket drar förbi. Solen dök just ner i den svagt böljande atlanten. En sista touch över frisyren, sedan ut och dinera på en av lyxrestaurangerna i kväll. Det är + 28 och litet tropiskt i luften, så håret vill inte riktigt torka. Men det är klart att det skall vara motgångar här i livet också, så det måste man ta. Taxi utanför dörren så snart svävar man ut i Tenerifes nattliv. Ikväll med vännerna Mick och Frances från Horsham, England.


Radio Vega surrar i bakgrunden och Vasabladet är läst. Sätter mig på den generösa terassen i sällskap med en cool drink och Bya Nytt medan frugan har fullt upp med att glida in i något sexigt och fixa make uppen. Day off ifrån ett helt fantastiskt jobb som artist inför en publik som bara visar thumbs up, vill ha autografer och ..one moore ...one moore.

Det blir restaurang Vilaflor med blåmusslor och mixed grill, sedan Los Angeles och kollegorna Tony och Rafael. Avrundning på Soul Palace med legenderna The Drifters. Väl hemma igen väntar fotmassage en buskis DVD med Stefan och Christer. Lördag ingen väckning. Sover kanske till klockan två eftersom kvalet i Formel1 startar klockan fyra på TV5. " Va nöjd me allt som ......."

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag var på en 150 års fest. Tre kolleger fyllde 50 och sedan rockade gamelin löst på Ollis ti möönin. Stön jag var knäckt.