måndag 28 april 2008

Avensjuk ja bli så aavensjuuk ...


Någon ringde Polisen för några månader sedan och klagade på att vi spelar för högt på Restaurang Lewinskis terass där vi uppträder. Vi har sänkt ljudet efter kl 23 ( vi spelar till 24 ) för att tillfredställa " Någon".

För ett par dagar sedan hade denna " Någon" kallat på Polisen igen. Så lagens långa dök upp på restaurangen igen och hotar med dryga böter om de måste komma en gång till.

En mycket viktig detalj i sammanhanget är att de senste 9 dagarna har vi varit på semester, så det var inte någon musik på terassen då. Vid det senaste tillslaget befann vi oss på grannön El Hierro. Är det någon döv som ringer???

Vårt ställe har gott med folk när vi uppträder. De närliggande barerna och restaurangerna står praktiskt taget tomma. Jag misstänker att det är någon konkurent som vill få bort oss från Lewinski.

Idag skall jag arrangera om högtaleriet för att få musiken centrerad till dansgolvet. Vi kommer att sänka något ytterligare. Men om detta inte hjälper så är det fel på annat än vårat ljud. Då måste vi byta ställe .... och denna "Någon" har lyckats med sin elaka plan.

Countryhemsidan

Inga kommentarer: