onsdag 27 maj 2009

DB 16


Tjära Dagbok!
26 grader kl 18

Idag har jag lekt detetktiv. Jag gick ut på stan med minilaptopen för att se var man kan surfa på internet via WI-FI gratis. Hittade 3 st hotspots. Säger inte var de är. Några restauranger ger lätt ifrån sig sina lösenord också. Det är rätt så Wi-Fi tätt i Los Cristianos. I en scanning kan man få upp till 25 sändare. Frugan tycker nu att grillning är en bra ide igen, så jag skall steppa iväg till Carolinas efter en Solomillo Cerdo. Vilket betyder kattsvans på svenska. ---Näää skojar bara. Det är grisinrefilé. Strålande sol och svag bris. Hörde att Norden ligger under en riktig hemsk storm.

Susannes mor ringde idag. De hör av sig ibland per telefon eftersom de inte bookar face, eller använder dator överhuvudtaget. Kollade Shyffert på SVT-Play i natt.Roligast var när barnen frågar mamma när Kalle Anka på TV börjar. Strålande kroppsspråk där Henrik!

En kompis, Ulla-Maj, har deltagit i en debatt om fildelning i Helsingfors. På "min tid" innebar fildelning att man åt den från varsin sida med ett " mittenstreck "som inte fick överskridas.

Inga kommentarer: