onsdag 20 maj 2009

DB11


Tjära Dagbok!
25 grader kl 16

Har uppdaterat och städat i "stage" datorn. Det är en Dell laptop som har slitit hårt de senaste åren. Vi kör 5 program simultant på den varje kväll. Musikbakgrunderna har eget program. Pausmusik och linedancelistorna ett och så kör vi ett program med sökning när linedansarna kommer med sina önskemål. Jag tippar att vi har runt 4.000 låtar på hårddisken just nu.

Vintertid har vi speciallistor för skandinaverna med allt från Calle Jularbo till Vikingarna osv. Planerar nu också en CD produktion som kallas. Country Oldies and Newies. Vi skall sära på begreppen eftersom vi spelar alltmer ny Country.

Frugan gjorde en " Ropa vieja " som betyder gamla kläder eller som vi säger: pytt i panna. Smaskens ! Avec har redan börjat klaga på att semesrern är för lång och då har bara 10 dagar gått. Annat var det i forna dagar hemma i Finland då man hade lejdon att börja jobba igen efter 4 eller 5 veckord ledighet. Det betyder bara att vi tycks ha ett kul jobb. Ändå spenderar hon 10 - 12 timmar om dagen vid datorn. Jag tror jag måste kidnappa henne om det skall bli nåt uteliv :)

Inga kommentarer: