söndag 6 januari 2008

Jeekuri kombär å taa de ( Malax dialekti )

Religion är det värsta jag vet. Många frågar mig varför Gud kan tillåta krig, barnamord och dittan o dattan. Varför kan Gud tillåta bla bla bla.. Det verkar som att största delen av befolkningen har missat SATAN . Ett ont väsen, lika verklig som Gud i den andliga världen, men som kan gå rätt in i din varelse och uträknande viskar och föreslår negativa saker åt dig . Han står för allt minus i ditt liv. Satan är ett spirituellt monster som själv eller via demoner ligger bakom personligt nederlag, Religionskrig, Vatikanen, Biilin startar int... Katolikerna, Allt skiit... Mormonerna, Kleemä fingren i dören, New Age, Jehovas Vittnen.. (De är ju en riktig pest som knackar dörr o allt). Jag säger det igen. RELIGION ÄR SKIIIIIIIT!. Se på TV... Krig om religion hela tiden i flera länder ... Om du åkallar Guds namn i viss översättning typ... Allah .... skall du dö
( Källa : TT Nyheterna Sverige 2 januari 2008). Får väl säga vad man vill tycker jag. Vad skall man tro på? Ja inte någon som knackar dörr och säljer sin åsikt som en dammsugare. Jag bestämde mig för att tro på Jesus Kristus , den sanne och levande guden 1991 och fann i samma veva att Bibeln är sann ( används i alla domstolar: the truth and nothing but the truth) . Bibeln är tillgänglig för oss alla..Så läs den så fort du kan eller litet i smyg. Det är den minst religiösa bok du kan läsa.. Ett tips: Läs Nya testamentet om och om igen ! Om du har en egen personig relation med Jesus är det faktiskt ingen som kan poängsätta din "fruktighet" eller kontakt över huvudtaget. Se bibeln oxo som en "Manual for life" ( Finns på alla hotell) Erkänner att den är lite svår förstådd... men läs litet i taget o röik o fundeer.

Ett tips: Sök att bli en pånyttföd kristen ... Utmana en som kallar sig kristen att förklara om det lönar sig.

Finns det några medel mot satan då? Jo- Jesu namn och hans offrade blod på korset är starkaste vapnet i vår tillvaro! Åberopa detta i nödsituationer.

Det finns bara 2 ställen att tillbringa livet efter döden: Heaven or Hell !

Dagens Loft: Goodbay my love goodbay - Demis Roussos

Inga kommentarer: